Despre autoarea articolelor publicate pe blog va pot spune:

Nascuta in august ’80, m-am bucurat de copilarie intr-o zona frumoasa de munte. Anii au trecut – un pic cam repede din punctul meu de vedere – si am ajuns pe meleaguri sibiene unde mi-am petrecut 5 ani frumosi.

Si, desi am zis ca niciodata nu voi putea locui in Bucuresti, in 2003 am ajuns in capitala. Si aici am ramas !

Niciodata sa nu spui niciodata!

Si uite cum au trecut 13 ani de atunci, din care vreo 10 i-am dedicat serviciilor de curatenie.

Am avut parte de multe provocari, „prieteni”, prieteni dragi si multe lucruri bune.

Cele mai multe provocari au venit incepand cu 2009 – in plina criza economica – cand impreuna cu actualul sot ( profitul trebuie sa ramana in familie ) am decis deschiderea Delphi Serv&Trade Srl

Si uite asa ne-am propus sa ne facem prieteni in toate colturile tarii.

Surpriza: ne-a iesit!

Si ne-a iesit pentru ca nu ne-am propus sa ne facem clienti, ci PRIETENI.

Cum am reusit ? La fiecare contact stabilit cu un potential client am incercat sa ii oferim cea mai buna optiune pentru nevoile si bugetul acestuia. Dovada ca avem societati comerciale care apeleaza la serviciile noastre chiar din 2009, societati care ne-au recomandat si altor colaboratori.

Urmareste blogul meu si verifica www.delphionline.ro si ai sa vezi ca putem sa iti punem la dispozitie produsele si serviciile necesare, fara sa platesti de 10 ori mai mult decat face. Vei afla care sunt noutatile din curatenie sau ce mai sarbatorim, etc.

Echipa Delphi este o echipa formata din personal tanar, fara MBA-uri sau masterate, dar cu o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor de curatenie, produselor de curatenie, vanzarilor si logisticii.

Suntem tineri care au terminat o facultate si au inceput sa lucreze in diverse domenii de activitate. Din fiecare domeniu am invatat lucruri noi, lucruri pe care acum dorim sa le punem in practica asa cum ne impun practicile Uniunii Europene.

O echipa care a fost de fiecare parte a baricadei, atat client sau beneficiar, cat si furnizor sau prestator.

O sa ne spui „cu o floare nu se face primavara ”, dar noi te asiguram ca senzatia va fi placuta in prezenta acesteia.

google-site-verification: google7ca1b78eb763a35b.html